torsdag 3 mars 2011

Inför herrslaget

Northug åker.

En liten stämningskoll så här kvällen innan dagen då det smäller! Men jag säger här och nu att jag tror ALDRIG att Sverige kan rå på Norge i stafetten imorgon. Northug åker. Rönning är i kanonform, liksom Martin Johnsrud Sundby. De går och lägger sig ikväll tokinspirerade av de norska damerna, och jag tror inte att något annat lag kan rå på det norska imorgon. De missar inte chansen att i stor stil på hemmaplan vinna det tyngsta guldet som delas ut under mästerskapen.

Det känns så märkligt att somliga experter i olika medier verkligen tror att Sverige ska kunna utmana om segern. Vad finns det som tyder på det?
I vilken form är egentligen Rickardsson? Och Södergren? Hur pass bra orkar Johan Olsson hänga i? Det är bara Hellner som är i tokslag, och medan både Ida Ingemarsdotter och Charlotte Kalla har fick sin chans i teamsprinten att skaka av sig det klassiska loppet med den kassa vallan, så går samtliga herrar in i stafetten med katastrofloppet över 15 km som senaste minne.

Vad ska vi tro...brons? Jag säger det igen, det finns verkligen inte på kartan att det svenska laget försvarar sitt guld ifrån OS imorgon.

Inga kommentarer: